Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /usr/home/laveremadelcava.com/web/wp-content/plugins/weglot/src/services/class-option-service-weglot.php on line 334 _ALTA ALELLA – Ioga i esmorzar de verema entre vinyes | La Verema del Cava

_ALTA ALELLA – Ioga i esmorzar de verema entre vinyes

entrades exhaurides alta alellaLa Verema del Cava Alta Alella 2La Verema del Cava Alta Alella 1

ALTA ALELLA - Ioga i esmorzar de verema entre vinyes - Entrades exhaurides

Dia: Dissabte 5 de setembre

Hora: De 8:30h a 10:30h

Què no et pots perdre: Alta Alella us convida a un taller de ioga en un lloc privilegiat, la seva terrassa entre vinyes amb vistes al mar, enmig del Parc Natural Serralada de la Marina. Amb aquesta activitat proposem una pausa per connectar-se amb un mateix, una aproximació a una disciplina mil·lenària i una degustació més conscient, intensa i agraïda dels nostres caves ecològics i naturals, fruit del conjunt home, terra, vinya i anyada. Per aquesta edició especial “verema del cava” després del taller de ioga gaudirem de les “vinyes del cava” amb un tast de mostos procedents de la collita de raïm dels últims dies i un esmorzar enmig del Paratge Qualificat Vallcirera.
Inclou:
- Classe de ioga d’1h*
- Esmorzar i tast entre vinyes

* Classe presentada per Paula Fernández, yoguini i dissenyadora. Fugint de l'estrès de la publicitat, ha trobat en aquesta tradicional disciplina mil·lenària equilibri i coherència, juntament amb la gran passió de compartir tot el que aprèn en aquest camí: Parar, respirar i sentir. Diplomada en Hatha vinyasa Yoga i en Ashtanga vinyasa yoga, per deixebles directes de Dharma Mitra i Pattabhi Jois, continua estant en constant formació i aprenentatge.

Preu: 27,50 €/persona

Contacte: visita@altaalella.wine / 628 624 182

Adreça: Centre d’Enoturisme Alta Alella. Camí Baix de Tiana, s/n. 08328 - Alella (Barcelona)

Google Maps: Google Maps

PLACES LIMITADES

Entrades exhaurides
Veure més activitats