• 93 891 02 36
  • info@laveremadelcava.com

SUMARROCA – La verema sota la lluna d’estiu o a ple dia

Sumarroca Exhauritsumarroca peus2sumarroca terrassa vespre 2sumarroca verema nocturna2sumarroca pàmpols2sumarroca nena 2sumarroca nens 2jpgsumarroca nens trepitjant 2

Viu la verema sota la lluna d'estiu o a ple dia

Dia: Divendres 31 d’agost


Horari: De 22:00h a 01:00h


Què no et pots perdre: VEREMA NOCTURNA. El divendres 31 d'agost, anirem a les vinyes a les 22h, per descobrir els misteris que amaga. Observarem com recullen el raïm i provarem les varietats que tenim plantades. Després visitarem el celler on podreu tastar el nou most i també trepitjar raïm com es feia antigament. I, per acabar, què millor que acabar la nit amb el nostre cava i coca dolça a la nostra terrassa amb música chill-out.

Observacions especials: Portar calçat còmode i llanterna. Venir ja sopats. Es prega puntualitat.


Preu: 20 €


Contacte: info@sumarroca.es / 93 475 01 25


Direcció d’inici de l’activitat: Davant de església de Santa Maria de Monistrol, a Monistrol d’Anoia

Dia: Dissabte 8 de setembre


Horari: De 10:30h a 13:30h


Què no et pots perdre: VEREMA DIÜRNA. Anirem a la vinya per veure com es recull el raïm, ens ensenyaran a recollir-lo i podrem probar les diferents varietats que tenim plantades. Després anirem a visitar el celler, on tastarem el most de l'any en diferents estats de fermentació. Trepitjarem el raïm com antigament es feia. Mentre els més grans visitem el celler, els més petits de la casa també gaudiran d'una manera molt divertida, sempre acompanyats del nostre personal, amb un taller molt original. A continuació, per acabar, un vermut, cava i vins a la nostra terrassa amb vista a les vinyes.

Observacions especials: Portar calçat còmode i gorra. Es prega puntualitat.


Preu: 20 €


Contacte: info@sumarroca.es / 93 475 01 25


Direcció d’inici de l’activitat: Davant de església de Santa Maria de Monistrol, a Monistrol d’Anoia