• 93 891 02 36
  • info@laveremadelcava.com

JUVÉ & CAMPS – La verema sobre rodes

Juvé i Camps Exhauritjuveycamps la verema del cava 1juveycamps la verema del cava 2juveycamps la verema del cava 3

La verema sobre rodes

Dia: Dissabte 15 de setembre


Horari: De 10:00h a 13:30h


Què no et pots perdre: Arriba la verema a Juvé & Camps. És el moment més esperat, l’hora de collir els fruits d’un any de dedicació i cura de les vinyes.

La recollida manual del raïm és una pràctica que es manté des dels inicis del celler. A les mans dels veremadors hi ha dipositada la tasca més delicada, ja que en depèn en gran part la qualitat del futur vi. Constantment busquem l’equilibri entre el millor de la tradició vitivinícola, l’esperit artesanal i els avenços de l’enologia. Perquè volem que els nostres caves i vins ens expliquin la seva història al fil de la degustació.

Vols formar part d’aquesta historia? En motiu de La Verema del Cava, farem un recorregut amb bicicleta elèctrica per les propietats de Juvé & Camps per conèixer de primera ma els diferents processos que garanteixen la màxima qualitat dels caves i vins. Al llarg del camí, gaudirem d’un bon esmorzar i farem un tast d’una selecció dels nostres elaborats. T’hi apuntes?


Preus:

Adults: 30 € (bicicleta elèctrica)

Nens amb una altura inferior a 1,50m: 16 € (bicicleta convencional)


NOTA: El preu inclou lloguer de la bicicleta, visita guiada i esmorzar amb degustació de vins i caves.


Reserves: comunicacio@juveycamps.com / 93 891 10 00


Direcció d’inici de l’activitat: Juvé & Camps - Celler d'Espiells - BV-2247, 08770 Sant Sadurní d'Anoia. Ubicació de Google Maps